Behoefte aan een Citrix training?

Behoefte aan een Citrix training?

Fast Lane biedt geautoriseerde Citrix trainingen aan. Deze zijn te bestellen op hun website:flane.nl. De organisatie heeft al veel ervaring met het aanbieden van deze trainingen. Veel mensen zijn u voor gegaan. Ook veel bedrijven namen al contact op met Fast Lane. Steeds meer bedrijven maken immers ook gebruik van Citrix. Fast Lane is gevestigd in Utrecht. Hier zit het hoofdkantoor. Fast Lane biedt verschillende trainingen en cursussen aan. De organisatie staat bekend als wereldwijde IT-opleider. Bij Fast Lane werkt uitsluitend personeel met de juiste kennis van de programma’s en systemen. Momenteel bieden ze veel Cisco-, NetApp-, VMware-, Microsoft-, SUSE-, RES-, Salesforce- en Oracletrainingen aan. Ook bieden ze een Citrix training aan. Fast Lane heeft vestigingen in zestig landen. Alleen in Nederland zijn al zes trainingslocaties. Deze zijn in de volgende steden en dorpen gevestigd:

  • Amsterdam
  • Roden
  • Eindhoven
  • Utrecht
  • Heerlen
  • Veenendaal

Waarom een Citrix training?

Bent u werkgever en heeft u reeds Citrix geïmplementeerd in uw bedrijf? Of bent u van plan dat binnenkort te gaan doen? Om als goed werkgever te fungeren zet u een stap in de juiste richting door een (of meer) Citrix training(en) aan te bieden. Veel overheidsinstanties hebben ook deze keuze gemaakt. Daar waar personeel op leeftijd werkt, is vaak veel vraag naar extra informatie en uitleg wat betreft systemen. Dat is ook logisch. Ook voor jongeren die geen ervaring hebben met Citrix is de Citrix training een goed idee. Bij Fast Lane zijn ze goed in luisteren. Ze luisteren naar de wensen van u als werkgever. Wat wilt u bereiken met de Citrix training? Wat zijn de doelen op de werkvloer en wat moet het personeel na afloop van de training eigenlijk precies kunnen? Dit zijn allemaal vragen om over na te denken. Op basis hiervan kunnen de medewerkers van Fast Lane een passende training samenstellen die aansluit bij de behoeftes van u als werkgever, van het personeel en van het bedrijf. Fast Lane biedt veel verschillende leermogelijkheden aan. Dit kan klassikaal, maar ook met een kleinere groep. Het kan op locatie, maar e-training is ook mogelijk. Daarnaast doen ze aan blended-training en FLEX-trainingen. Op de website van Fast Lane staat duidelijke informatie over wat deze trainingen inhouden en wat de kosten er van zijn. Na afloop van de Citrix training zal uw personeel beter geïnformeerd zijn. Er is ruimte voor vragen. Dit zorgt er voor dat de deelnemers aan de training met een voldaan gevoel huiswaarts (of richting uw bedrijf) gaan.

Fast Lane is dé IT-opleider

Fast Lane heeft al veel prijzen gewonnen wegens haar uitmuntende prestaties. Hierbij kunt u denken aan Cisco Global Learning Partner of the Year 2016, Cisco TOP Quality Award EMEAR 2014, Cisco Acceleration Award EMEAR 2012 en nog veel meer. Bent u benieuwd naar wat Fast Lane voor u kan betekenen? Bent u wellicht ook geïnteresseerd in een Citrix training voor uw personeel? Kijk snel eens op de website van Fast Lane of neem contact op met de organisatie. Dit kan door ze een e-mail te sturen of ze te bellen. De organisatie legt graag de mogelijkheden aan u uit en kijkt uit naar een prettige samenwerking.