Gemakkelijk de urenregistratie online bijhouden

Gemakkelijk de urenregistratie online bijhouden

Vier jaar geleden ben ik een bedrijf gestart en ondertussen werken er 21 mensen in het bedrijf. Het eerste half jaar werkte ik alleen, maar daarna ben ik flink gaan investeren in personeel en groeide het aantal werknemers snel. Ik hield altijd de uren bij van de werknemers in Excel, maar hoe meer mensen er in het bedrijf werken, hoe lastiger dat is. Ik gebruik sinds kort de software van shiftbase voor mijn urenregistratie, ik heb de uren nu veel overzichtelijker en maak minder fouten. Drie jaar geleden ben ik een klein standje met pannenkoeken begonnen in een winkelcentrum. In het winkelcentrum is het alleen op bepaalde momenten druk, hierdoor kon ik vaak alleen werken. Gelukkig was mijn vriendin zo vriendelijk om mij ook een aantal uur in de week mee te helpen in het weekend. De stand werd al snel een succes en ik merkte hoeveel werk het allemaal was, hierdoor besloot ik om een aantal mensen aan te nemen. Ik zag veel potentie in de stand en wilde graag op meerdere plaatsen een standje hebben, dit was natuurlijk onmogelijk voor mij alleen en mijn bedrijf moest groeien. Ik richtte mij op het zoeken van nieuwe locaties en de mogelijkheden voor uitbreiden. Ik moest opeens veel meer dingen regelen en moest nieuwe oplossingen zoeken. Ik moest opeens een urenregistratie gaan bijhouden, zodat ik de winst per stand kon optimaliseren en mijn personeel netjes kon uitbetalen. Dit deed ik in het begin via Excel en met weinig werknemers is dit nog wel te doen. De laatste maanden heb ik echter twee nieuwe stands geopend en ook weer meer mensen aangenomen, hierdoor werd de urenregistratie een chaos en was de kans op fouten groter. Als je bedrijf groeit, dan is het verstandig om zo veel mogelijk te automatiseren en dat wilde ik ook doen met de registratie van de uren.

Online de urenregistratie bijhouden

Online zocht ik naar oplossingen voor het gemakkelijker bijhouden van de uren en de planning en kwam al snel uit bij shiftbase. Via dit bedrijf is het mogelijk om online de urenregistratie bij te houden. Veel onderdelen worden geautomatiseerd en de werknemers kunnen in klokken via een app. Elke dag kan ik gemakkelijk zien hoe de uren er voor staan en wat de werknemers hebben gedaan. Het was mogelijk om het programma voor de urenregistratie twee weken uit te proberen en dat beviel zo goed, dat ik er nu volledig gebruik van maak.

Tijd besparen en meer overzicht

Sinds ik de software voor de urenregistratie gebruik, bespaar ik veel tijd en is de registratie veel overzichtelijker. Ik maak geen fouten meer en ik kan gemakkelijker bijsturen. Doordat ik veel tijd over heb, kan ik die tijd weer besteden aan de groei van mijn bedrijf, er is immers altijd genoeg te doen. Ik ben erg blij dat ik de urenregistratie bijhoud via shiftbase en kan dit bedrijf aanraden.

  • Ik bespaar veel tijd met de registratie
  • Werknemers kunnen klokken met de app
  • Ik heb veel meer inzicht in de gegevens en de vorderingen
  • Je kan het programma twee weken uitproberen