Intercomsystemen van Commend bieden veiligheid en zekerheid

Intercomsystemen van Commend bieden veiligheid en zekerheid

Intercomsystemen zijn een veilige manier om ervoor te zorgen dat u weet wie er bij u aanbelt. Vooral bij bedrijven zijn intercomsystemen een middel om zekerheid en veiligheid te bieden aan pand, inventaris en medewerkers. Het zorgt ervoor dat nog voordat iemand het pand betreed al duidelijk is wie er binnenkomt en wat zijn doel is. Belangrijk daarbij is dat visueel zichtbaar is wie deze persoon is en dat communicatie via de intercomsystemen helder en soepel verloopt, waardoor u ook goed verstaanbaar bent voor de gast of bezoeker. Uiteindelijk is een intercomsysteem ook een belangrijk middel dat bijdraagt in uw visitekaartje wanneer u bezoek ontvangt. De intercomsystemen van Commend voldoen hier allemaal aan en bieden naast veiligheid en zekerheid ook professionaliteit. Reeds 45 jaar verzorgt Commend intercomsystemen voor grote en kleine bedrijven en daarmee zijn zij een ware specialist.

De diverse intercomsystemen van Commend

Alle intercomsystemen van Commend zijn zo ontwikkeld dat er dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen per week een verbinding wordt gemaakt met de intercomserver. Dit biedt volledige zekerheid en service, waarmee uw bedrijfszekerheid wordt gegarandeerd. Commend biedt daarbij een breed assortiment aan producten, waaronder:

 • Intercom terminals
 • Software intercom terminals
 • Intercom control systemen
 • Intercom servers
 • Sorftware voor intercom servers
 • Interfaces en integratie
 • Custom hardware en software

Daarnaast is het op www.commend.nl ook mogelijk om meer te ontdekken over:

 • Projectconsulting
 • Trainingen
 • De documentatie over apparaten en software
 • Technisch support

De dienstverlening van Commend is daarmee erg volledig en professioneel en hiermee bent u ervan verzekerd dat u bij de aanschaf en installatie van intercomsystemen verzekerd bent van een goed resultaat, dat past bij u en uw organisatie. Een combinatie van oplossingen is daarbij niet ondenkbaar. We nemen daarom samen met u een diepere kijk op de producten van Commend.

Het assortiment van Commend

Om te beginnen doorlopen we de Intercom Terminals. Deze zijn op diverse manieren te integreren in uw bedrijf en te installeren bij onder andere de hoofdingang, maar ook de ingang voor uw personeel. Denk hierbij aan systemen die werken met een code, diverse deurbellen hebben voor een verzamelpand met verschillende bedrijven, met enkel een camera of ook een beeldscherm. Deze intercomsystemen zijn er voor vele doeleinden en hier vindt u zeker een systeem dat bij u past. De intercomsystemen kunnen vervolgens worden geïntegreerd in uw bedrijf door middel van software die is ontwikkeld voor zowel Windows, Android als iOS. Daarmee is de intercom op diverse manieren te bedienen en kan zowel vanaf een vaste locatie als een bureaupositie, als vanaf mobiele devices de intercom bediend worden. Is uw receptioniste of office manager tijdelijk niet aanwezig op de werkplek, dan kan alsnog vanaf een mobiel apparaat het intercomsysteem bedient worden. Zo laat u nooit iemand in de kou staan en bent u verzekerd van een professionele indruk en uitstraling naar uw bezoekers. Met de Intercom Control Systemen gaat u zelfs nog een stapje verder, waarbij het hele systeem snel en eenvoudig kan worden bedient door het gehele pand. Het voordeel van al deze producten van Commend is dat deze op maat gemaakt en aangepast kunnen worden, naar de wensen voor uw bedrijfspand. Intercomsystemen zijn daarbij flexibel en passen zich aan naar de omstandigheden waarvoor u een systeem nodig heeft. Op de website van Commend vindt u de productcatalogus met alle mogelijke oplossingen die u maar kunt bedenken, maar neemt u ook gerust vrijblijvend contact op met Commend om samen met hen een passende oplossing voor uw individuele situatie samen te stellen. Veiligheid en heldere communicatie begint met een intercomsysteem van Commend.