Waar staat een mooi herenhuis te koop?

Waar staat een mooi herenhuis te koop?

Wij hebben vorig jaar onze woonboerderij verkocht omdat deze te groot werd voor slechts twee mensen. Onze kinderen zijn namelijk het huis uit en het was voor ons daarom niet meer te doen om het huis goed te onderhouden. Wij hebben vele lege kamers en deze moeten ook altijd maar schoongemaakt worden en dat terwijl wij ze nooit meer gebruiken. Vandaar dat wij besloten hebben dat het beter zou zijn om de woonboerderij te verkopen aan mensen die de ruimte nodig hadden. Wij hebben toen ook besloten dat wij graag naar de stad wilden verhuizen. Wij worden namelijk ouder en dat betekent dat wij wat afhankelijker worden van bijvoorbeeld winkels in de buurt en ook vinden wij het fijn om een keer naar het theater te kunnen gaan. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens een mooi herenhuis te koop konden vinden. Wij wilden graag weten of er in de buurt een herenhuis te koop aangeboden werd en dus hebben wij overal ge├»nformeerd of mensen ook wisten of er nog ergens een herenhuis te koop aangeboden werd. Wij hebben toen allerlei tips en adviezen gekregen, maar een van de beste vonden wij de site van hofstaetemakelaardij.nl. Deze site is het adres voor mensen die graag willen weten of er ergens nog een herenhuis te koop staat. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om te zien of er een herenhuis te koop aangeboden werd bij ons in de buurt en het fijne aan deze site is dat je hier per gebied kunt zoeken. Dat zorgt ervoor dat je dus heel snel kunt zien waar bij jou in de buurt een herenhuis te koop staat. Wij hebben meteen uitgebreid gezocht en wij waren onder de indruk van het feit hoe goed je hier kunt achterhalen of er ergens een herenhuis te koop staat in de regio waar je graag zou willen gaan wonen. Wij waren dan ook blij dat wij deze site gevonden hebben. Al heel snel zagen wij hier namelijk een herenhuis te koop staan waar wij meteen verliefd op waren. Genoeg reden dus om snel even contact op te nemen met de mensen van deze site. 

Wij zagen hier een mooi herenhuis te koop staan

Wij hebben even contact gelegd met de mensen van hofstaetemakelaardij.nl om meer te weten te komen Waar staat een mooi herenhuis te koop?over het herenhuis dat te koop stond op hun website. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons heel goed verteld heeft hoe lang het herenhuis al te koop stond en hoe meer wij over dit huis hoorden, hoe liever wij het een keer wilden bekijken. Dat kon geregeld worden en binnen een paar dagen konden wij al een keer langskomen. 

Dit was ons droomhuis

Wij hebben de woning bekeken en ik kan u zeggen dat het ons droomhuis bleek te zijn. Wij hebben dan ook meteen een bod uitgebracht. Kortom:

  • Wij hebben een heel mooi huis gevonden via deze site 
  • Wij zijn heel goed voorgelicht over deze woning 
  • Wij hebben onlangs een bod uitgebracht op deze woning 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van deze makelaar.