Wat kun je meer met dozen doen dan opbergen?

Wat kun je meer met dozen doen dan opbergen?

Wat kun je meer met dozen doen dan opbergen? Dat je met dozen kunt opbergen weet tegenwoordig iedereen. Maar wat kun je nog meer doen met dozen? Kun je er bijvoorbeeld ook een soort huis voor bouwen voor de kinderen? Of zijn er nog andere bijzondere dingen die je met dozen kunt doen? Dozen kun je laten maken via dozenlatenmaken.nl. Bij hen vind je de goedkoopste dozen, met een levertijd al vanaf 48 uur. Dat is natuurlijk al vrij snel.

Wat kun je meer doen met een doos en waar kun je de beste en meest goedkope dozen nou eigenlijk bestellen? 
Dat lees je vandaag in het artikel over dozen. Want een doos is meer dan een stuk karton, meer dan een stuk karton dat je gebruikt om ander karton in te doen en bij het oud papier te zetten. Een doos kan ook een hele bijzondere vorm aannemen, bijvoorbeeld dat het een huis kan vormen voor een kind. Daarvoor moet je dozen laten maken, via bijvoorbeeld de genoemde website. 

Hoe werkt het bestellen van de kartonnen dozen? 

Hoe het werkt met bestellen gaat als volgt:
Je bestelt ze eenvoudig online, via de website. Eerst kies je het type doos, dat kan een van de volgende opties zijn:
  • Een vouwdoos
  • Een wikkeldoos
  • Een verzenddoos
Vervolgens moet je de gewenste maten invoeren. Daarnaast ook de kwaliteit van het karton en natuurlijk het aantal dozen dat je wilt bestellen. Het bijzondere is dat deze ook in andere tinten kunnen worden bedrukt, fullcolour of met zwart-grijstint bijvoorbeeld. Zij gebruiken hiervoor een inkjetprinter. Dat is vooral handig voor bedrijven waarop een logo of een slogan moet komen te staan. Daarnaast is de levering snel. Al vanaf 2 werkdagen is het mogelijk om de bestelling te ontvangen. Veel sneller dan dat zul je nomina niet krijgen.

Wat kinderen zo leuk vinden aan een doos

Mijn kinderen waren jarig, dat was vorig jaar en we moesten een leuk verjaardagscadeau verzinnen. Net als andere jaren hadden we niet veel te besteden en kwamen we uit op een besteedbaar bedrag van ongeveer 50 euro. We dachten dat de kinderen het niet bijzonder zouden vinden, immers zij leven in een maatschappij met alleen maar mobieltjes en tablets, noem het maar op. We hadden goed contact met de aanbieders van de website en al snel kregen we de dozen binnen, een snelle levering. De kwaliteit van het karton was bovengemiddeld goed. Wat we er vervolgens mee deden was bijzonder, we hebben een klein huisje gebouwd voor de kinderen. Het was zomer dus het grootste gedeelte van de dag kon het ‘huis’ buiten blijven staan. Toen ze wakker werd hebben we ze hiermee verrast en ze vonden het een ontzettend leuk en origineel cadeau. Nu blijkt maar weer dat je ontzettend veel andere leuke en originele dingen met een doos kunt doen, in plaats van deze alleen maar bij het oud papier te zetten. De reden waarom wij geen oude dozen hebben gepakt uit de supermarkt was omdat wij toch wel voor kwaliteit wilden gaan, en dat is gelukkig ook goed gekomen. Kom eens kijken op deze site en kijk wat er voor u bij zit. U zult zeker verrast zijn door de mogelijkheden.