Wilt u het vaarbewijs 1 behalen?

Wilt u het vaarbewijs 1 behalen?

Wilt u het vaarbewijs 1 behalen? Dan bent u bij vaarbewijsopleidingen aan het goede adres. Het bedrijf is in 1996 opgestart door Ben Ros en tegenwoordig uitgegroeid tot een toonaangevend landelijk opleidingsinstituut voor de watersport. Ook worden er diverse cursusboeken onder zijn naam uitgebracht en geeft Ben leiding aan het verder ontwikkelen van een e-learning proces. 

De VBO Vaarbewijsopleidingen bieden veel mogelijkheden zodat u optimaal voorbereid aan het Vaarbewijs Examen kunt deelnemen. U kunt kiezen voor de online cursus, schriftelijke variant of een klassikale avond- of dagcursus. Bij elke cursus kunt u altijd de rekening en ondersteuning ontvangen van de instructeurs. Alle examens worden afgenomen door de VAMEX.

Vaarbewijs 1

Het Klein Vaarbewijs 1 is bedoeld voor klein binnenwater zoals rivieren, meren en plassen. Voor ruim water is het Vaarbewijs 2Wilt u het vaarbewijs 1 behalen? verplicht. Onderwerpen zoals manoeuvreereigenschappen van een schip, veiligheid, betonning, berekenen van waterdiepte en brughoogte, betekenis weerbericht en de voorrangsregels.

Wanneer u het vaarbewijs 1 wilt behalen dan kan dit bij VBO Vaarbewijsopleidingen. De kosten van het vaarbewijs 1 bedragen 69 euro. Voor het vaarbewijs 1 geldt een 100% slaaggarantie en krijgt u het fysieke boek ter waarde van 21,95 gratis bij VBO Vaarbewijsopleidingen.

U kunt dus kiezen uit de het online cursus klein Vaarbewijs 1. Bij dit pakket krijgt u standaard: 

  • Gratis app
  • Onbeperkte examens oefenen
  • Slaaggarantie
  • Voorleesfunctie
  • Feed back 
  • Filmpjes, foto’s, plaatjes

De complete opleiding Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit vier heldere lessen waarbij veel oefenvragen en feedback beschikbaar wordt gesteld. Deze lesstof blijft beschikbaar zodat u deze zo vaak als u wilt kunt doorlezen. De cursus Klein Vaarbewijs 1 werkt op alle besturingssystemen en apparaten. Zo werkt de cursus op een smartphone met android of iOS, tablet, laptop en PC, zowel Windows als Apple. 

De ingebouwde examentrainer maakt het mogelijk om onbeperkt proefexamens te maken. Zo maakt u online het proefexamen en krijgt u gelijk de uitslag. Vamex neemt de examens af. Bij de cursus Klein Vaarbewijs 1 is er sprake van een slaaggarantie wanneer u de leersstoof doorneemt en alle vraag met goed gevolg hebt doorlopen. De kennisopname zal dan 100% zijn en u ontvangt automatisch het Certificaat van Deelname waarna u vervolgens het examen Vaarbewijs 1 gaat doen. Wanneer u niet slaagt dan kunt u het certificaat met de examenuitslag mailen en dan wordt het betaalde examengeld terug gestort. 

Mogelijkheden

Voor de online cursus Vaarbewijs 1 is het ook mogelijk om gebruik te maken van een voorleesfunctie wanneer u dyslectici heeft. Maar ook wanneer u dit niet heeft is het een prima hulpmiddel voor het leren. Zo kunt u de leerstof beter opnemen wanneer u het leest en tegelijkertijd hoort. Voor het cursus Vaarbewijs 1 ontvangt u dagelijks feedback over de onderwerpen die u foutief hebt beantwoord, dit wordt gedaan zodat u kunt leren van uw fouten.

Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van aanvullende filmpjes, foto’s en duidelijke plaatjes voor het leren. De gemiddelde studieduur is 20 uur. En de cursus Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit vier lessen, elke les bestaat uit ongeveer 100 vragen die u online maakt. Het fysieke cursusboek zit in de digitale cursus verwerkt. 

U kunt twaalf maanden onbeperkt gebruik maken van de materialen.