Bloemstuk bestellen bij Bloembinderij van der Hulst

Bloemstuk bestellen bij Bloembinderij van der Hulst

Wilt u een fraai bloemstuk bestellen voor de 50e verjaardag van uw buurman? Of bent u op zoek naar een prachtig bloemstuk voor een bruiloft? Bij Bloembinderij van der Hulst kunnen wij de fraaiste bloemstukken voor u maken en laten bezorgen op elk gewenst adres. Wij zijn thuis in allerlei soorten bloemstukken voor diverse gelegenheden. Op onze website http://bloembinderijvanderhulst.nl/page/2740/ vindt u meer informatie over onze bloemstukken. Bij ons kunt u zowel in de winkel in Lisse, online of telefonisch een bloemstuk bestellen. Handig! Wilt u voor uw bruiloft een bloemstuk bestellen voor op de auto of ter decoratie in de huwelijkszaal of feestzaal of heeft u corsages nodig? Bij ons kunt u terecht voor de mooiste samengestelde boeketten met de geurigste bloemen. Zo wordt elk feest extra feestelijk. Ook corsages stellen wij graag samen passend bij uw feest. Het kan natuurlijk ook zijn dat u voor een verdrietige aangelegenheid een bloemstuk nodig heeft. Ook voor een rouw bloemstuk kunt u bij ons terecht. Samen met u bepalen wij welk bloemstuk u wilt en uit welke bloemen deze mag bestaan. Bovendien kunnen wij deze vaak nog op de dag van bestelling voor u samenstellen. Ook rouwkransen kunnen wij verzorgen. We maken de kransen en bloemstukken met de grootste zorg. Wij staan u graag te woord voor advies. Met onze jarenlange ervaring en ons deskundig team zorgen wij ervoor dat elk bloemstuk er prachtig uitziet.

Het gemak van online een bloemstuk bestellen

Wist u dat het bij ons heel eenvoudig is om online een bloemstuk te bestellen? Stel u wilt een bos rode rozen. U kiest uit een aantal formaten boeketten (standaard, groot of XL) en u geeft daarbij tevens aan of u een vaas wenst mee te bestellen. Als u wilt kunt u een persoonlijke tekst meesturen op een kaartje, daarna vult u het bezorgadres in en tot slot kunt u heel eenvoudig online betalen. Superhandig als u even geen tijd heeft om naar onze winkel te komen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelde bloemen zo snel mogelijk verzonden worden.

  • U kunt bij ons terecht voor rouw en bruidsarrangementen
  • Online bloemstuk bestellen, telefonisch of in de winkel
  • Bezorgservice
  • Al sinds 1971 een begrip in Lisse en omgeving
  • Deskundig team
  • Altijd verse bloemen rechtstreeks van de veiling

Ons deskundig team staat voor u klaar als het gaat om het samenstellen van de mooiste bloemstukken; van romantische boeketten tot plukboeketten, rouwbloemen en zelfs niet van echt te onderscheiden zijdebloemen. Al onze bloemen zijn vers, want we halen ze rechtstreeks van de veiling. Geen tussenhandel waardoor wij werken met de verse geurige bloemen. Bij ons kunt u uw bloemstuk bestellen samengesteld uit diverse bloemen waaronder amaryllis, geurige rozen, gerbera’s tot aronskelken, tulpen en hortensia’s en allemaal in de fraaiste kleurschakeringen.  

Van bloemenabonnement tot workshops

Naast dat u bij ons een bloemstuk kunt bestellen kunt u bij ons ook terecht voor zijdebloemen. Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit en zijn niet van echt te onderscheiden. Ook een bloemenabonnement kunt u bij ons afnemen. Dit betekent dat wij voor onze zakelijke klanten de bloemen verzorgen die bijvoorbeeld bij de receptie van uw bedrijf staan of op de vergadertafel. U heeft er geen omkijken meer naar, maar wel altijd de fraaiste geurige boeketten bloemen op tafel staan. Bij ons kunt u ook een workshop volgen of cadeau doen. Een leuk idee om samen met de vriendengroep te doen. Regelmatig organiseren wij workshops waarbij u uw eigen bloemstuk kunt maken onder professionele begeleiding.