Goedkope hosting

Goedkope hosting

Goedkope hostingAlles voor jouw website breng je onder met goedkope hosting van WebRuimteHosting. Wanneer je een website gaat opzetten, heb je een plek nodig die jouw website veilig stelt. Dat heeft te maken met jouw data, maar ook de kwaliteit van jouw website. Alles wat je op een website zet, moet namelijk goed beheerd worden. Dat gebeurt via hosting. Zomaar een website opzetten kan dus niet. Je kan een programma zoeken om daarmee de vormgeving en artikelen in te verwerken. Vervolgens moet dit overgezet worden op een internetpagina die vervolgens op het web te vinden is. Belangrijk is dat bezoekers makkelijk door jouw website door kunnen lopen en daar kan goedkope hosting aan bijdragen. Begin je net met het bouwen van een website en weet je nog niet zeker hoe dit gaat verlopen? Dan is het logisch dat je hier nog niet te veel voor wilt betalen. Toch ontkom je er niet aan om de website bij een hostingbedrijf onder te brengen. Bij WebRuimteHosting kan je voor weinig geld een hosting abonnement aansluiten. Goedkope hosting is voor allerlei soorten ondernemers te krijgen. Voor een klein bedrag per maand, kan jij jouw website onderbrengen en veilig stellen met behulp van WebRuimteHosting.

Alles wat je nodig hebt met goedkope hosting

Veel geld betalen voor hosting vindt WebRuimteHosting ook helemaal niet nodig. Niet alleen bieden zijn goedkope hosting aan, maar hun diensten zijn ook geheel vrijblijvend. Heb je eenmaal een pakket aangeschaft, dan hoef je hier niet aan vast te zitten. Zeker voor beginners is het onzeker wat de website gaat brengen. Indien de website ineens veel meer gaat vragen van de hosting, dan is het heel makkelijk je hostingpakket aan te schaffen. Dankzij deze service hoef je ook niet bang te zijn dat je ineens de website niet meer werkt. Je kan samen met WebRuimteHosting altijd de hosting aan laten sluiten op de huidige werkzaamheden. Bij alle pakketten kan je de volgende diensten verwachten voor goedkope hosting:

  • Aantal GB SD webruimte
  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • CPU Cores en GB geheugen
  • Domeinen
  • SSL certificaten

De hoeveelheid van het aantal webruimte en aantal cores en geheugen verschillen per pakket. Het dataverkeer is bij alle pakketten ongelimiteerd. Ook het aantal domeinen zijn afhankelijk van het type pakket. Bij het goedkoopste pakket krijg je 15 domeinen en bij het meest uitgebreide pakket zitten maar liefst 100 domeinen inbegrepen. Zelfs voor weinig geld per maand kan jij een uitgebreid pakket aanvragen. Mocht je toch erachter komen dat je iets te enthousiast bent geweest, dan vraag je een beperkter pakket aan voor goedkope hosting.

Uitstekende dienstverlening waar je op kan rekenen

Naast volledige pakketten wil je bij goedkope hosting ook een goede dienstverlening. Dat betekent dat je kan rekenen op de maatschappij die dit aanbiedt. Dat is iets waar WebRuimteHosting zich volledig op richt. Jouw tevredenheid staat bij hen op nummer een. Zo geven ze de klanten 14 dagen bedenktijd. Mocht je toch af willen zien van jouw goedkope hosting bij WebRuimteHosting, dan kan jij dit opzeggen en zelfs je geld terugkrijgen. Verder kan je rekenen op uitstekende snelheid. Dat wil zeggen dat de content van jouw website snel geladen wordt, zodat jouw bezoekers naar tevredenheid door jouw website heen gaan. In geval van vragen kan je een melding maken door een e-mail te sturen naar het hiervoor bestemde e-mailadres. Op de pagina Storingen en Onderhoud worden de laatste gemelde storingen vermeld en ook de status van het oplossen daarvan. Hierbij wordt ook aangegeven wat het probleem is en vervolgens of dit inmiddels is opgelost. Meer informatie over de pakketten en de diensten zijn te lezen op webruimtehosting.nl.