De beste vorm van relatietherapie in Dordrecht

De beste vorm van relatietherapie in Dordrecht

Acht jaar geleden ontmoette ik haar. Ze paste perfect bij mij. We hadden dezelfde soort humor, goede dynamiek en altijd iets om over te praten. Toen mijn vrouw zwanger werd veranderde dat. Het stond niet in de planning om kinderen te krijgen. Ik wilde heel graag de baby houden, maar zij had het gevoel er nog niet klaar voor te zijn. Daar kregen we ruzie over. Uiteindelijk hebben we samen besloten de baby wel te houden. Inmiddels is onze zoon drie, en beide zijn we dolgelukkig met hem. Er ontstaat nu alleen vaak ruzie over hoe we onze zoon moeten opvoeden. We komen ook uit een heel ander gezin. Ik heb een goede band met mijn ouders en broers en zussen. Zij is enig kind, en heeft weinig contact met haar ouders. Onze ideeën over wat de beste manier is om onze zoon in goede banen te leiden verschillen nogal, en erover communiceren gaat moeizaam. Het eindigt vaak in ruzie. Het is nu op een punt gekomen waar we weinig meer met elkaar praten en overleggen en ik merk aan mijn zoon dat hij dat soms verwarrend vindt. Daarnaast deed het onze relatie niet goed. We lachten bijna niet meer, we deden alleen wat we moesten doen en meer niet. Desondanks hield ik nog erg veel van mijn vrouw, en zij ook van mij. Het uiten daarvan was alleen moeilijk. Na en tijdje zo in onze relatie te hebben gestaan, besloten we beide om of hulp te gaan zoeken of om ermee te stoppen. We zijn voor het eerste gegaan. In het begin van onze relatie lachten we om stellen die eindeloos in therapie gingen om iets te redden wat niet te redden viel, nu gingen we zelf op zoek naar relatietherapie in Dordrecht. Beiden wilden we terug naar hoe het eerst ging. Samen zochten we op internet naar ‘relatietherapie Dordrecht’. We kwamen deze website tegen van Praktijk voor Psycholotherapie (http://www.praktijkvoorpsychotherapie.nl/relatietherapie-2/). In de eerste instantie wisten we niet zo goed wat psychotherapie precies was, maar toen we lazen dat je bewust gaat werken aan de patronen in je relatie kozen we ervoor om deze manier van relatietherapie in Dordrecht te volgen. We kozen voor deze praktijk omdat:

  • De psychotherapeut verscheidene certificaten heeft.
  • De relatietherapie relatief gezien erg betaalbaar is.
  • Je ook in de avond relatietherapie kan volgen.

Wat heeft relatietherapie in Dordrecht ons opgeleverd?

We hebben nu een redelijk aantal sessies gehad, en we worden ons er steeds meer van bewust waarom we in deze patronen vast zijn komen te zitten. Het zat allemaal dieper dan verwacht. Het voelt alsof we nog een lange weg te gaan hebben, maar het feit dat we tijdens de sessies en ook thuis weer met elkaar communiceren doet onze relatie erg goed. We nemen betere besluiten wanneer het gaat over onze zoon. Iedere week volgen we de relatietherapie in Dordrecht, en het lijkt erop dat we misschien al langzaamaan kunnen  afbouwen omdat het thuis steeds meer de goede kant opgaat.

Een tweede kind

Nu onze relatie weer sterker aan het worden is overwegen we om nog een kind te nemen. We raden iedereen in de buurt van Dordrecht aan om deze relatietherapie in Dordrecht in te zetten wanneer je vastzit in je relatie. Het is onze relatie aan het redden. De relatietherapie in Dordrecht maakt je ervan bewust wat er beter kan in de relatie. Het kan confronterend zijn, maar het is het meer dan waard. Mijn vrouw en ik zitten er nu zelfs over na te denken om nog een kind te nemen. Wie weet is deze vorm van relatietherapie in Dordrecht ook jullie redding. Lees meer…