Een kantoor huren in Amsterdam 

Een kantoor huren in Amsterdam 

Wil je graag een kantoor huren in Amsterdam? Kijk dan bij de kantoren van Tauro. Een kantoor huren in Amsterdam lijkt misschien gemakkelijk, er is immers genoeg aanbod in Amsterdam. Echter valt het in de realiteit toch tegen om een goede kantoorruimte te vinden. In dat geval kun je het beste kijken bij Tauro. Zij verhuren betaalbare kantoorruimtes in Amsterdam en omstreken. Een kantoor huren in Amsterdam kun je dus het beste bij Tauro doen. 

Een kantoor huren in Amsterdam doe je bij Tauro 

Een kantoor huren in Amsterdam doe je dus bij Tauro. Tauro heeft een groot aanbod aan kantoorruimtes en werkruimtes. Zelf huur ik er ook een kantoorruimte. Ik heb namelijk een eigen onderneming en heb daar een kantoorruimte voor nodig. Het is helaas voor mij niet rendabel om een eigen vaste kantoorruimte ergens te huren of zelfs te kopen, dus dan zijn de kantoren van Tauro een goede oplossing. Zij bieden namelijk betaalbare kantoorruimtes aan met flexibele contracten. Zo kan ik dus de kantoorruimte enkel uren wanneer dat echt nodig is. Ik heb namelijk een klein eigen bedrijf met drie andere medewerkers. Wij hebben dan niet de behoefte aan een groot vast kantoor. Omdat wij software ontwikkelen, is het echter wel handig om af en toe samen te komen voor vergaderingen, maar ook omdat we elkaar soms nodig hebben binnen een bepaald project. Wij huren dan ook een kantoor bij Tauro voor drie dagen in de week en de overige twee dagen werken wij allemaal vanuit huis. Zo kunnen wij tijdens die drie dagen op kantoor wel gasten en klanten op kantoor ontvangen en al het werk dat we thuis kunnen doen, kunnen we dan ook lekker vanuit huis doen. Een kantoor huren in Amsterdam kun je dus het beste doen via Tauro. Een kantoor huren in Amsterdam via Tauro biedt namelijk nog meer verschillende extra’s: 

  • Receptie 
  • 24 uur per week beschikbaar 
  • Postafhandeling 
  • Schoonmaak 
  • Technische ondersteuning 
  • Beveiliging 

Daarnaast zitten er in het gebouw natuurlijk nog veel meer bedrijven die er een kantoorruimte of werkruimte huren. Zo krijg je dus ook de kans om met andere bedrijven te netwerken. Dit kan handig zijn als je op zoek bent naar nieuwe partners of klanten. Daarnaast kun je er ook gemakkelijk parkeren en zijn de kantoorruimtes van Tauro gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij zitten er nu ruim een half jaar en het kantoor is erg fijn ingericht. Het was compleet gestoffeerd opgeleverd, waardoor we er zelf eigenlijk bijna geen werk meer aan hadden. We konden er zo goed als meteen al in werken. 

Huur ook een kantoorruimte bij Tauro 

Wil jij ook een kantoor huren in Amsterdam? Huur dan een ruimte bij Tauro. Tauro heeft ontzettend veel verschillende kantoorruimtes en werkruimtes beschikbaar in Amsterdam en omgeving. De kantoren zijn betaalbaar en zijn flexibel te huren. Zo zit je dus niet vast aan een ingewikkeld contract en kun je de ruimtes huren wanneer jij ze nodig hebt. Daarnaast heb je ook contact met andere ondernemers, daar je in de gebouwen gebruik kunt maken van een loungeruimte waar je gezellig met andere ondernemers kunt netwerken. Daarnaast zijn er verschillende printfaciliteiten aanwezig en is er een kantine waar alle ondernemers kunnen lunchen. Een kantoorruimte huren bij Tauro is daarnaast ook nog eens erg voordelig. Als jij dus ook een kantoor wilt huren bij Tauro, kijk dan op https://www.tauro.nl/kantoorruimtes/huren-in-amsterdam voor het aanbod kantoorruimtes in Amsterdam. Je kunt tevens via de website een afspraak maken voor een bezichtiging of voor meer informatie over het huren van een kantoorruimte of een werkruimte.