Ons vaste hospitality bureau

Ons vaste hospitality bureau

Ons vaste hospitality bureauMet enige regelmaat organiseren wij op een historische locatie evenementen waarvoor wij als vast hospitality bureau Floor Models & Hospitality hebben. We hebben dit hospitality bureau ontdekt via floormodels.nl en met hen een keer een afspraak gemaakt om bij ons op locatie te komen kijken. We waren benieuwd naar de mogelijkheden die zij kunnen bieden en hoe zij invulling zouden geven aan de evenementen die bij ons plaats vinden. De evenementen die wij organiseren zijn vaak:

  • Lezingen en presentaties
  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Feesten en partijen

We hebben als speciale locatie niet de mogelijkheid om zelf de dienstverlening van een hospitality bureau te kunnen bieden en daarom hebben we ervoor gekozen om hier een specialistisch bureau voor in te schakelen. Floor Models & Hospitality is een uitstekend hospitality bureau gebleken, waarbij wij ons ervan verzekeren dat er een mooie, zakelijke dienstverlening staan richting onze gasten.

Ons hospitality bureau neemt ons werk uit handen

Onze locatie is een historisch pand wat sinds 1870 in onze familie is. Als familie en nazaten van de bouwer hebben we ervoor gekozen dat we op een zakelijke manier met het pand om moeten gaan. Dit betekent dat het pand in zijn eigen onderhoud moet kunnen voorzien en zichzelf moet kunnen bekostigen. We hebben niet de persoonlijke financiële middelen om het zelf te onderhouden en het als woonhuis aan te houden. We moeten het dus wel verhuren en dat vergt best veel van een pand als dit. Omdat wij verder allemaal onze eigen functies en betrekkingen hebben, is het voor ons belangrijk dat wij een hospitality bureau die de organisatie op zich kan nemen en ervoor kan zorgen dan van begin tot eind een evenement op onze locatie goed georganiseerd wordt. Dit is waar ons hospitality bureau ons veel werk uit handen neemt. Zij maken de afspraken met de gasten, zij verzorgen het ontvangst en dat alles reilt en zeilt zoals het moet gaan. Van ons is er wel altijd één iemand aanwezig om erop toe te zien dat de historische elementen in ons pand intact blijven. Je blijft toch altijd zien dat een pand als het onze op een andere manier wordt gebruikt dan waar het voor bedoeld is. Toch is het voor ons ook wel heel bijzonder om juist op deze manier een geheel nieuw leven aan het pand toe te schrijven. Dat we dit hebben kunnen realiseren is mede dankzij ons hospitality bureau Floor Models & Hospitality. De dienstverlening is zo compleet en zo stijlvol en ze hebben zich daarbij ook totaal weten in te passen in de gehele setting van onze locatie. Wanneer gasten in ons pand een evenement georganiseerd willen hebben, dan is er sprake van een hoge verwachting. Het is toch een evenement op stand, wat voor veel mensen tot de verbeelding spreekt. Als hospitality bureau moet het dus duidelijk zijn dat zij de kwaliteit en grandeur moeten representeren die past bij de locatie. Zij zijn als het ware ons visitekaartje en daar hebben we dan ook streng op geselecteerd.

Zeer tevreden klanten

Onze klanten, de gasten die bij ons een evenement willen organiseren, zijn unaniem te spreken over de manier waarop ons hospitality bureau te werk gaat voor de organisatie van evenementen en bijeenkomsten. Niet alleen gebeurt het heel professioneel en stijlvol, maar er is ook aandacht voor details. Dat is juist in ons geval zeer belangrijk. Daarnaast wordt er proactief meegedacht over de invulling van elk evenement. Er gaat geen moment voorbij waarbij niet gekeken wordt waar iets beter kan. Wat dat betreft is ons hospitality bureau onze vaste partner geworden in het organiseren van deze evenementen en bevelen wij hen warm aan bij anderen.