Een nieuwe trouwring in Doetinchem gekocht

Een nieuwe trouwring in Doetinchem gekocht

Afgelopen zomer is mijn man zijn trouwring verloren op vakantie. We zijn naar Griekenland geweest en hebben veel gevaren en gezwommen, maar door de zonnebrandcrème waren zijn vingers wat glad geworden en hoe hij het voor elkaar heeft gekregen, Joost mag het weten, maar hij is tijdens een duik van de boot in het water zijn trouwring verloren. Eeuwig zonde natuurlijk, want die duik je niet zomaar meer op van de bodem van de Middellandse Zee. Terug in Nederland zijn we dan maar op zoek gegaan naar een nieuwe trouwring en uiteindelijk hebben we een trouwring in Doetinchem aangeschaft.

Bijna dezelfde trouwring in Doetinchem gevonden

Ik zat op een zondagmiddag op mijn tablet te surfen en kwam toen op juwelierdetijd.nl terecht. Een webshop van een winkel waar je vrijwel elke soort trouwring in Doetinchem kunt kopen. Of online, maar daar vinden we het net een te grote aanschaf voor. Mijn man en ik zijn ruim 37 jaar getrouwd en in die tijd was het in om een brede geel-gouden trouwring te hebben en dat wilde hij nu weer. Hij voelde zich erg rot over het feit dat hij de trouwring was verloren en was al lang blij dat ik een plek had gevonden waar we een trouwring in Doetinchem konden kopen die hoogstwaarschijnlijk leek op wat we hadden. De schat is toen met mij in de auto gestapt en toen zijn we voor de trouwring naar Doetinchem gereden. Gelukkig hadden we dezelfde trouwringen en dus konden we mijn trouwring in Doetinchem als referentie gebruiken voor zijn nieuwe ring. Juwelier De Tijd doet zijn naam daar wel eer aan, want ze nemen zeker de tijd voor je. Ze snapte heel goed wat we wilde en waarom we op zoek waren naar de perfect matchende trouwring in Doetinchem. Mijn man stond erop dat het vrijwel dezelfde zou zijn als die hij had, zo traditioneel is hij ook wel weer en dat waardeer ik enorm in hem. Gelukkig hebben ze een ring in het assortiment dat echt heel dicht mijn ring benaderde en toen heeft de juwelier de ringmaat van mijn man opgenomen en is een test gedaan om te kijken wat voor hem het beste zou zitten. Zijn vinger bleek een halve ringmaat geslonken, dus dat kan mede een reden zijn dat hij de trouwring in Griekenland is verloren. Desalniettemin werd hij er al een stuk geruster op dat hij een nieuwe trouwring kon aanschaffen waaraan je niet kan zien dat het een nieuwe ring is.

Een ring die hij niet zomaar weer verliest

Toen de ring de juiste bleek hebben we die direct gekocht. We hebben dezelfde inscriptie gratis laten graveren bij Juwelier De Tijd en mijn man kon nog dezelfde dag met de ring weer om naar huis. Hij zal er nu een stuk voorzichtiger mee omgaan, maar na 37 jaar is het ook wel logisch dat je niet meer echt stilstaat bij je trouwring. Nu hij een nieuwe trouwring heeft is hij er veel meer alert op dat hij hem niet zo snel meer kan verliezen. Gelukkig hebben we een gratis verzekering van drie jaar bij de ring gekregen, waarbij de ring is verzekerd tegen zowel diefstal als verlies. Daarnaast zijn we sowieso wel blij dat we hier terecht zijn gekomen, want ze

  • Repareren juwelen
  • Kunnen juwelen vermaken
  • Hebben een zeer grote collectie aan sieraden
  • Bieden goede service en garantie

Ik heb thuis nog de trouwring van mijn grootmoeder, waar ik al een tijdje een mooie hanger van wil laten maken. Ik denk dat ik met die trouwring naar Doetinchem ga om te zien wat ze daarmee kunnen maken.

Lees meer…