Onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel blaast uw schoeisel nieuw leven in

Onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel blaast uw schoeisel nieuw leven in

Uw schoenen zijn een van de belangrijkste kledingstukken die u dagelijks draagt. Daarom moeten deze ook altijd in topconditie zijn. Echter kunnen er door veel dragen slijtages aan uw schoenen komen. Hiervoor kunt u terecht bij een schoenmaker in Capelle aan den IJssel. Een schoenmaker in Capelle aan den IJssel kan er namelijk weer voor zorgen dat uw schoeisel er als nieuw uitziet. Schoenmakerij De Terp is uw schoenmaker in Capelle aan den IJssel die uw schoeisel weer kan repareren. Wij leggen u graag uit wat onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel voor u kan betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen. Daarnaast leggen wij ook de andere werkzaamheden van onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel uit, zodat u een goed beeld heeft van onze winkel.

Met een schoenmaker in Capelle aan den IJssel heeft u weer comfort

Een schoenmaker in Capelle aan den IJssel kan er voor zorgen dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien. Vooral wanneer uw schoen u kostbaar zijn, is het absoluut de moeite waard om ze bij ons langs te brengen voor een opknapbeurt. Zo trekt u de schoenen weer met plezier aan en zult u lang genieten van de door ons geleverde kwaliteit.  Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe zool of hak. U zult merken dat dit een groot verschil maakt voor uw loopcomfort. Uiteraard overleggen wij altijd met u welk materiaal wij het beste kunnen toepassen. Ook wordt de prijs altijd vooraf gegeven, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij verzorgen alle reparaties die u van een goede schoenmaker mag verwachten. Denk hierbij aan:

  • Hakken vernieuwen
  • Zolen kleuren
  • Reparatie en het vernieuwen van sneakerzolen
  • Vervangen van ritsen
  • Diverse reparaties aan rijlaarzen

Onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel heeft verschillende kleuren en maten onderwerken in het assortiment, waardoor er altijd een geschikte zool voor uw schoenreparatie op voorraad is. Op ambachtelijke wijze zorgt onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel er voor dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien en dat u weer een optimaal comfort heeft als u ermee naar buiten gaat. Onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel kan u altijd adviseren over de mogelijkheden en de kosten die eraan verbonden zijn. Neem daarom gerust uw schoenen mee naar onze winkel, zodat wij er samen naar kunnen kijken. Dan kunt u daarna altijd kijken of het u nog waard is om uw schoeisel te laten repareren. Naast onze schoenmaker in Capelle aan den IJssel kunnen wij ook sleutels voor u bijmaken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

Wij kunnen u altijd adviseren

Schoenmakerij De Terp is uw specialist op het gebied van schoenreparaties en sleutels bij laten maken. Op ambachtelijke wijze wordt ervoor gezorgd dat uw kostbare schoenen een nieuw leven krijgen. Nieuwe zolen of hakken maken voor comfortabel lopen een groot verschil. In overleg wordt bepaald welke materialen toegepast worden. Ook wordt vooraf de prijs bepaald. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen. Daarnaast krijgt u degelijk advies over het brede kwalitatieve assortiment aan schoensmeer, zooltjes, veters en dergelijke artikelen, dat in de winkel aanwezig is. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in sleutelservice. Een zeer compleet sleutelassortiment zorgt er voor dat voor het maken van sleutels geldt “Klaar terwijl u wacht”. Ook het bestellen van uw naambordjes en huisnummers behoort tot de mogelijkheden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op schoenensleutels-deterp.nl.

Lees meer…