Wij kochten een woning met behulp van deze makelaar in Huijssen

Wij kochten een woning met behulp van deze makelaar in Huijssen

Een aantal jaar geleden zijn onze kinderen het huis uitgegaan en daardoor was het huis waarin wij woonden eigenlijk veel te groot geworden voor slechts twee mensen. Wij liepen daarom ook al een tijdje met het idee om de woning te verkopen, maar wij vonden dit ook een grote stap dus hebben we het een aantal keer uitgesteld. Uiteindelijk kwamen wij per ongeluk een keer terecht bij een makelaar in Huijssen. Deze makelaar in Huijssen waren wij namelijk tegengekomen toen wij door de stad liepen en in de etalage van het kantoor van dit bedrijf een heel mooie woning te koop zagen staan. Deze woning was ongeveer alles waar wij naar op zoek waren en wij wilden er dan ook dolgraag meer over weten. Vandaar dat wij eens contact hebben gelegd met deze makelaar in Huijssen om te horen wat de vraagprijs van de woning was die wij zo mooi vonden. De prijs werd namelijk niet bij de advertentie vermeld en wij vermoedden daarom ook dat het waarschijnlijk een fortuin zou moeten opbrengen. Dat was echter helemaal niet het geval. Wij kregen van deze makelaar in Huijssen te horen dat de voormalige eigenaars van dit huis vooral wilden dat het huis goed gebruikt zou gaan worden. Dat konden wij wel toezeggen en het duurde daarom ook niet lang voordat wij een keer met deze makelaar in Huijssen het bewuste huis gingen bekijken. Wij waren zeer onder de indruk van de woning en het was voor ons dan ook al heel snel duidelijk dat wij graag een bod op het huis zouden willen uitbrengen. Met behulp van deze makelaar in Huijssen kregen wij te horen wat een goed bod zou zijn en dat bod hebben wij toen uitgebracht. De eigenaars van de woning waren tevreden met dit bod en wij hebben het huis toen kunnen kopen.

Dankzij deze makelaar in Huijssen konden wij ook ons oude huis snel verkopen

Toen wij eenmaal het nieuwe huis hadden gekocht, was het zaak om onze oude woning zo spoedig mogelijk te verkopen. Wij hebben daarom onze makelaar in Huijssen in de arm genomen om ervoor te zorgen dat onze woning verkocht kon worden. Deze makelaar in Huijssen is daarop een keer langsgekomen om een brochure van onze woning te maken. Dat maakt het namelijk voor kopers veel interessanter om de woning een keer in het echt te komen bekijken. Ook kregen wij van deze makelaar in Huijssen een opgave van de prijs die wij voor ons huis konden vragen. Het mooie was, dat deze veel hoger lag dan wij hadden gedacht. Dat betekende dus dat wij dankzij deze makelaar in Huijssen niet alleen voor een heel goede prijs ons huis hadden kunnen kopen, maar ook dat wij ons oude huis voor een heel goede prijs konden verkopen. Dankzij deze makelaar in Huijssen hebben wij daarom nu een mooi bedrag op onze bankrekening staan. Dat vonden wij heel prettig om merken en wij zijn daarom ook zeer tevreden over dit kantoor. Mocht u ook een goede makelaar in Huijssen zoeken, dan kan ik u aanbevelen om een keer naar VanOnsMakelaars te komen surfen.

Wij raden deze makelaar van harte aan

Wilt u ook graag uw woning verkopen, of wilt u er zelf graag een gaan kopen? Dan kunt u het beste een keer komen kijken van VanOnsMakelaars.nl voor u kan doen. Hier kunt u namelijk:

  • een beroep doen op zeer kundige mensen
  • een zeer uitgebreid aanbod aan woningen bekijken
  • altijd rekenen op een scherpe deal

Ik hoop u van voldoende tips te hebben voorzien.